В  TikTok  има всичко - от рецепти за всевъзможни нестандартни

...
В  TikTok  има всичко - от рецепти за всевъзможни нестандартни
Коментари Харесай

Седем TikTok тренировки, които да опитате у дома

В  TikTok  има всичко - от предписания за всевъзможни ексцентрични ястия, до сложни танци и занимателни провокации като Flip the Switch. Но знаете ли, че това в действителност е ужасно място за намиране на тренировки? От оживление на цялото тяло, през тренировки за плътно дупе или добре завършени ръце- ето седем от обичаните ни фитнес видеоклипа в приложението.

 
 Кремена Кунева влиза в листите на Демократична България 30 авг 2022 | Кремена Кунева, основател на фондация „ За положителното “, влиза в листите на „ Демократична България “ за изборите...
1.  Подходящо за апартамент кардио с @blogilates
Here’s how to get a cardio workout in without bothering your downstairs neighbor.
Ако  искате да извършите динамична кардио подготовка, само че  не желаете вашите съседи от долния етаж да ви ненавиждат. Тази подобаваща за апартамент подготовка от Blogilates е идеална, с цел да раздвижите всички мускулни групи без да вдигате доста звук.

2.  Обща подготовка  @katieyovin
Since we’re all stuck inside, here’s a no equipment workout you can do from home! 10-15 reps for each exercise, 4x through!
Ако не търсите да се насочите към съответна зона, а желаете да извършите една подготовка ангажираща цялото ви тяло пробвайте този вид на кардио извършения. Тренировката е интензивна и включва така наречен планиниски катерачи /mountain climbers/, лицеви опори и отскоци от напад.

3.  Тренировка за дупе с @nellyfitnez
Let's work on those glutes!
Знаем, че можем да изградим глутеусите си, като вършим хиляди клякания, само че това е някак скучно. Тази подготовка е ориентирана към дупето и бедрата ви с четири елементарни (но по-разнообразни от елементарни клякания) придвижвания. Може да добавите и ластик за по-голям резултат, в случай че се чувствате изключително мощни и стимулирани.

4. Корем с @addiehebert
like for part 2!
Тази елементарна, само че ефикасна подготовка  за коремни мускули има 3,8 милиона лайкове не без учредени – можете да я вършиме съвсем на всички места, не изисква никакво съоръжение и придвижванията са толкоз ясни, че не се нуждаете от тапия от спортната академия, с цел да ги вършиме вярно.

Има и още....
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР